nieuws

Ontmoet een van onze experten op De Nationale Gezondheidsbeurs

De 14e editie van De Gezondheidsbeurs gaat door van 2 tot en met 5 februari 2023 in de Jaarbeurs Utrecht. Het betreft de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl.

Health, Food, Body, Mind, Beauty & more

Naast ontmoetingen met personalities, bloggers, coaches en auteurs biedt deze gezonde beurs je sfeervolle paviljoens ♡ actieve workshops ♡fitness ♡ontspannende massages ♡yoga ♡mindfulness ♡smakelijke proeverijen ♡nieuwste trends ♡150 leerzame presentaties ♡wellness ♡kooktheater ♡inspirerende informatie ♡meet & greet met bekende Nederlanders ♡voedingsadvies ♡gezondheidstesten ♡325 exposanten ♡gadgets ♡gezonde acties met voordeel ♡knettervers feelgood food ♡healthy juice bars ♡gratis digitale Receptenboekjes ♡ toegang tot de AllergieBeurs & more! 

Een van onze experten, Sara Adriaensen, zal er op zaterdag 4 februari een presentatie geven in het kader van haar nieuwste boek Doctor Flower (Lannoo 2022).

‘Doctor Flower. De therapeutische kracht van bloemen’!

Word jij ook zo gelukkig van een boeketje verse pioenen of zonnebloemen? Of kom jij instant tot rust bij het snuffelen aan een bosje lavendel of jasmijn? Wel, dat is geen toeval, want bloemen beschikken wel degelijk over een soort van helende kracht of ‘flower power’! En jawel, naast forest bathing zou er misschien evengoed zoiets kunnen bestaan als flower showering. 

Wist je bijvoorbeeld dat de patronen in dahlia’s en orchideeën een effect hebben op onze concentratie en wist je dat rozengeur onze stresslevels meetbaar doet dalen? In deze fleurige presentatie deelt Sara Adriaensen haar kennis omtrent de therapeutische kracht van bloemen. Daarnaast vertelt ze hoe je de bloemen “therapie” in de praktijk kan omzetten met originele tips voor het maken van bijvoorbeeld een heus anti-stress boeket. Klaar voor een instant momentje flower relaxation? Ontmoet Sara op zaterdag in het PresentatiePodium van De Nationale Gezondheidsbeurs.

Benieuwd naar het ganse programma? Klik hier.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: