Word lid

Er zijn 3 soorten lidmaatschap:

Steunend Lidmaatschap

Leden van Natuur en Mens vzw staan achter onze waarden en engageren zich om deze mee uit te dragen. We zien hen als ambassadeurs van onze werking. Word lid: vul het formulier in en ontvang een email met de uitnodiging tot overschrijving van de jaarlijkse steun van € 25. Je ontvangt 4x/jaar onze digitale nieuwsbrief. Je wordt als eerste op de hoogte gebracht bij nieuwe ontwikkelingen en projecten.

Expertenraad Lidmaatschap

Onze expertenraden zijn georganiseerd in verschillende cellen per thema (ecologische opkweek, insecten, urban farming, denken en vormgeven als natuur, enz.). De cel-voorzitter bepaalt in overleg met de experten de doelstellingen, dit kan gaan van het bundelen van informatie om uit te geven in boekvorm, over het ontwikkelen en onderbouwen van vernieuwende visies tot het aanbieden van studieprojecten aan universiteiten of gewoon zelf op het onderzoekspad te gaan. Denk je een toegevoegde waarde te hebben in onze expertenraden? Wil je kennis delen en verder blijven leren samen met en van collega’s? Wil je samen mee het verschil maken? Stel je dan kandidaat door het invullen van het formulier. Na een positieve evaluatie van je kandidatuur, zal je uitgenodigd worden om op de volgende expertenraad m.b.t. jouw thema aanwezig te zijn. Het expertenraad lidmaatschap is gratis en vraagt enkel een beetje van je tijd, in ruil krijg je echter een heel netwerk met veel kennis terug.

Commercieel lidmaatschap

Wil je een actieve rol spelen in onze projectwerking als ontwerper, aannemer of verdeler van specifieke producten voor onze projecten? Zet je graag ook je activiteiten via Natuur en Mens in de schijnwerpers?  Stel je dan kandidaat door het invullen van het formulier. Na een positieve evaluatie van je kandidatuur, zal je een factuur ontvangen met de uitnodiging tot overschrijving van € 250 voor eenmanszaken en vzw’s en € 750 voor alle soorten vennootschapsvormen (bvba, nv, bv, enz.)

participatie, samenwerking en/of ondersteuning

Voor andere vormen van partnership gelieve contact op te nemen met Natuur & Mens

VOLLEDIGE TRANSPARANTIE LIDGELDEN

  • 50% – 60% van het lidgeld gaat naar campagnes ter promotie van Natuur & Mens en de aangesloten commerciële leden
  • 40% – 50% van het lidgeld gaat naar onderzoeksprojecten, collectieve projecten en projecten van algemeen belang die kaderen binnen de waarden van Natuur & Mens
  • 0% – 15% van het lidgeld gaat naar administratieve kosten (alle mandaten en functies bij Natuur & Mens zijn momenteel op vrijwillige basis)