Educatie & Lezingen

Wil je verrassen met een vorming ter plaatse of een lezing door Natuur & Mens?
Toon je een film en wil je ons als gastspreker voor een inleiding of nabeschouwing met de deelnemers. Op een congres, je school, bij de werknemers van je bedrijf… Aangezien we met een groot netwerk van experten werken hebben we heel wat kennis, ervaring en deskundigheid in huis over uitlopende onderwerpen die met natuur en mens te maken hebben. We werken op maat en stemmen onze voordracht af op wensen van jouw organisatie, school of bedrijf.
Natuur en Mens vzw werkt niet alleen op vraag, maar plant ook eigen studiedagen, lezingen en uitstappen. Voor het actuele aanbod, bekijk je onze agenda.

Thema’s en trefwoorden
Gezonde natuur, natuur en de menselijke gezondheid, bespeelbare tuinen & speelnatuur, belang van buiten spelen, groen in de woonkamer en op kantoor, trends in de groensector, tuintrends, vegetatieconcepten en groenbeheer, psychologische impact van de tuin, de voordelen van natuur voor onze psychische gezondheid, de impact van natuur op ons welzijn, therapeutische tuin, natuur op doktersvoorschrift, de impact van (publieke) ruimte op ons functioneren…

Inhoudelijke aanpak en kostprijs
De inhoud, duur en kostprijs van een vorming, lezing, inleiding of nabespreking wordt steeds in onderling overleg besproken en is afhankelijk van de vraag.

Interesse? Contacteer Natuur & Mens.

congres-publieke-ruimte-adriaensen-sara

GERELATEERD: