spelen in de natuur

Natuur & Mens: workshop spelen in de natuur

Omschrijving

Dit is een actieve workshop waar je zelf ervaart wat je allemaal kan spelen met kinderen van 0 tot 12 jaar in en met natuur. Wat kan je met hele kleine kinderen doen? Wat met grotere kids? Wat zijn mogelijkheden in alle seizoenen? Hoe kan je kinderen de natuur laten beleven met al hun zintuigen, met heel hun lijf en leden en hen bakken speelplezier en ontdekkansen bieden in de natuur?

Op vraag kan deze workshop ook meer toegespitst worden op heel jonge kinderen, avontuurlijk spel voor oudere kinderen, creatieve activiteiten in de natuur, natuurbeleving in de stad, spelen in de regen, spelen met alle zintuigen, op tocht in de natuur,…

Naast zelf ervaren, is er ook ruimte om zelf een groen speel-plan op te bouwen en op zoek te gaan naar meer groene speelimpulsen voor kinderen.

Deelnemers moeten zich voorzien op buitenspeelkledij (goede schoenen, warme trui, regenjas) én we hebben een beetje groene buitenruimte voor deze workshop!

Spelen in de natuur

  • workshop
  • doelpubliek: ouders en iedereen die met kinderen werkt
  • duur: 3u
  • Natuur & Mens i.s.m. Mira Van Olmen / Kleefkruid*
  • kostprijs: neem contact op via info@natuurenmens.be of bel 0495 77 33 94

Natuur & Mens: workshop spelen in natuur. Workshop spelen in natuur is niet van: Natuurpunt, Onze Natuur, Bos+, Velt, INBO, ANB (Agentschap Natuur en Bos), Tuin+, Fris in het Landschap, Landschap vzw, Kubieke Ruimte, netwerk Natuur & Gezondheid

algemeen overzicht workshops

workshop-spelen-in-natuur