natuurrijke speelruimte voor kinderen

Natuur & Mens: workshop natuurrijke speelruimte voor kinderen

Omschrijving

In deze workshop gaan we aan de slag met een team of een groep mensen dat een specifieke buitenruimte wil vergroenen voor kinderen. We geven een kader en bekijken samen de mogelijkheden, die we checken op wenselijkheid en haalbaarheid in de concrete situatie. We overlopen de stappen die gezet moeten worden om tot een goed doordacht én gedragen plan te komen, samen met alle betrokken partijen. We tekenen in de workshop eerste plannen om de mogelijkheden concreet vorm te geven. Je krijgt een stappenplan mee om daarna verder aan de slag te gaan.

natuurrijke speelruimte voor kinderen

  • workshop 
  • doelpubliek: teams /groepen die met kinderen werken
  • duur: best 2x 3u (met enkele weken tussen) , kan desnoods ook in 1 dagdeel van 3u, maar dan moet in overleg bepaald worden welke stappen in de vorming gezet worden en welke zelf worden opgenomen.
  • Natuur & Mens i.s.m. Mira Van Olmen / Kleefkruid*
  • kostprijs: neem contact op via info@natuurenmens.be of bel 0495 77 33 9

Natuur & Mens: workshop natuurrijke speelruimte voor kinderen. Natuurrijke speelruimte voor kinderen is niet van: Natuurpunt, Onze Natuur, Bos+, Velt, INBO, ANB (Agentschap Natuur en Bos), Tuin+, Fris in het Landschap, Landschap vzw, Kubieke Ruimte, netwerk Natuur & Gezondheid

algemeen overzicht workshops

workshop-natuurrijke-speelruimte